perjantai 12. huhtikuuta 2013

Arjen ihanuutta

Huonot unet - väsymys - paremmat unet - reissu - hammas - synttärit - ARKI!

Siinäpä viimeiset pari kuukautta nopeasti kelattuna. Nyt se on taas koittanut (hetkeksi), ihana tasaisen junnaava arki. Ja tuossa lauseessa ei ole mitään ironista, vaan se on Täyttä Totta. Välillä on aivan autuaallisen ihanaa taas syödä tiettyyn aikaan, juoda kahvit tiettyyn aikaan, lähteä vaunuilemaan, nukkua päikkärit ja järjestellä kotia. Käydä hakemassa postit Aino-tossuissa, viedä roskat, pitää ruoka-puklu-hammastahna-läikkäisiä kotihousuja, surautella pakastimen viimeisiä marjoja kaiken maailman smoothieiksi (sana, jota inhoan, käytän tästedes tuon kammotuksen tilalla sanaa... pehmykkä) ja surffailla netissä. Siis miten ihanaa onkaan selailla kaiken maailman sivustoja taas, kun joku tyhmä Elämä ja Oikea Tekeminen on harrastustani haitannut.

Arjen kiemuroissakin on nimittäin ytyä ja jännittävyyttä, tällä viikolla olen esimerkiksi kohdannut Vihamielisen Sosekeiton, joka pyrki pulpahtelullaan sokeuttamaan silmäni. Sitten eräs uusi valokuvakehys päätti tippua sormeni päälle, ja rikkoutunut lasi nappasi sormestani palasen. Sen lisäksi olemme ihmetelleet pojan kanssa kotihämähäkkiä, jonka nimesimme Kerkoksi. Kerkko ei jaksanut seuraamme, vaan on nyttemmin pysynyt piilossa. Sen sijaan eilen löysin kodinhoitohuoneesta vyöihrakuoriaisen, joka ei aiheuttanut yhtä innokasta seuraamista, vaan nopean kiinnioton ja huoneistosta poistamisen.

Noh, tästä arjesta ei voi nauttia kovinkaan pitkään, sillä jo parin viikon päästä taas juhlitaan, sitten taas reissataan. Ja Kelakin ilmoitti kirjeessään, että vanhempainvapaata on jäljellä enää noin kolme kuukautta. KOLME KUUKAUTTA?!? Hullua, kertakaikkisen hullua, sanon minä.

Nyt nauttimaan viikonlopusta. Jospa armas mieheni illalla laittaisi pojan mentyä nukkumaan minulle denaturoitumaan viiniä - kuten hän viime viikolla auliisti ja romanttisesti ilmaisi tehneensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...