keskiviikko 22. elokuuta 2012

Lapsuuteni maisema

Kolmas tehtävä olikin aika haastava siinä mielessä, että lapsuudessani muutimme perheemme kanssa varmasti ainakin viisi kertaa. Asuimme rivitalossa, mummuloissa ja kerran kerrostalossakin, kunnes viidennen luokan tietämillä vahempani rakensivat talon. Kaikki nämä muutot tapahtuivat yhden kaupungin sisällä.

Mutta mikäs olisi sitten se minun lapsuuden maisemani? No mummolat, tasapuolisesti.

Mummolan takapihan metsä

Mitäs sinä näet kuvassa? No minäpä näen kotisleikin keittiön, peikkojen polun, kiviröykkiön (jonka alla asuu mörkö), prinsessalinnan (jossa prinsessa ja superman menivät naimisiin) ja vaikka mitä muuta. Keväällä metsä on täynnä metsätähtiä, sitten kohta metsäkurjenpovia ja näihin aikoihin siellä voi kävellä ja napsia vattuja.

Toisesta mummulasta minulla ei ole tähän hätään kuvaa, mutta siellä maisemassa on pelto (joka välillä haisee), pellon vieressä oleva hiekkakenttä (jossa ukki järjesti tasahyppykilpailuja) ja peltojen reunalla kuusiaidan vierusta kulkeva niittytie. 

Ja mummuista vielä: jos minulla soi puhelin, on melkein varmaa, että sieltä soittaa jompikumpi mummu. Ja sitten me saatetaan puhua vaikka puoli tuntia. Eilen itse asiassa kävin kummankin luona. Mummut on tosi jees!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...