keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ärsyttävät mainokset


Joskus on enemmän aikaa katsoa televisiota kuin joskus muulloin. No nyt minulla on ollut aika paljon aikaa katsoa yhtä jos toista, totta kai myös mainoksia.

Nyppyiset sukat ja taustalla vartaloni kuukauden päästä

Nytpä ärsyttävät mainokset -listaukseni.


1. Vuotava nuha

Erään flunssalääkkeen mainoksessa olen törmännyt outoon ilmaisuun. Mitä ihmettä on vuotava nuha? Miksi televisiossa EI voisi sanoa RÄKÄ? Helppo hyvin suomenkielinen nelikirjaiminen sana, räkä. R-ä-k-ä. Helppoa.

2. Fit me

Joku naikkonen puhelee inhoittavalla hiljaisella muka-seksikkäällä narinaäänellä. Ja ei - mainosta ei ole suunnattu miehille, vaan kyseessä on muistaakseni meikkivoide. Todella outo toteutus mielestäni.

3. Karmiva pappi

Jonkun numerotiedustelun mainos, jossa haamulta näyttävä naispappi himoitsee Leppäsen Sirpaa kammottava psykoilme kasvoillaan. Varo Sirpa, se syö sinut! Jos tämän olisi tarkoitus olla jotenkin hauska tai rajoja rikkova, niin ei ole kyllä onnistuttu.

Ja mainokset, jotka minua eivät ärsytä, vaikka voisin luulla niin:


1. Hölläillään

Erinäisillä laulutaidoilla varustetut perusihmiset hoilaavat sipsit käsissään. Hellyyttävää. Erityisen ihana lauluyhtye on isä kahden lapsensa kanssa saunan pukuhuoneessa.

2. Blingströmit

Blingströmit panee menemään, ja me menemme... pelaamaan. Jokseenkin ihanan sekopäinen perhe. Äiti on varsinkin kaikkine silmäilyineen erityisen viihdyttävä. Tämä mainosperhe tulee varmaan näkymään televisiossa aika pitkän aikaa, joten mahdollisuuksia on myös pompsahtaa tuonne ärsyttävyyden puolelle.

Näkökenttääni rajoittava pallukka

Vielä mielipidettä vailla:


"Vaasa Lapin rilla, rieska kuin tortilla" 

3 kommenttia:

  1. Mua ärsyttää erityisesti Tuuli Matinsalon tähdittämä Danonino-jugurtin mainos. "Äitinä olemisessa on parasta se, kun näkee, että lapset kasvaa ja kehittyy". En nyt vähäisellä googlettamisellani löytänyt sitä mainosta, mutta jotenkin tuohon tyyliin siinä mainoksessa sanotaan. Sapettaa se, että lauotaan itsestäänselvyyksiä, jotka ei nyt ihan välttämättä liity sokerijugurttiin. Ääääh. Toki, mainos on mainos, ja sillä yritetään saada tuotetta houkuttelevaksi, mutta silti on aina pakko vaihtaa kanavaa, kun ärsyttää.. Menipä taas, t. Haba

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja tuo sama mainos on itse asiassa pyörinyt varmaan 5 vuotta. Pitäs niillä kuvata vähitellen semmoinen mainos, missä ne lapset ON kasvaneet ja kehittyneet :D

      Poista
    2. Hehe, indeed :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...