torstai 11. lokakuuta 2012

Päiviä

Kun nyt ei tiedä yhtään, minä päivänä tapahtuu, niin päiviä tulee seurattua paljon enemmän. Siis erilaisia teemapäiviä ja -viikkoja, nimipäiviä ja niin edelleen. Lokakuu on niitä pullollaan!


Eilen olisi ollut hieno päivä syntyä, 10.10. suomalaisen kirjallisuuden päivänä ja Aleksis Kiven syntymäpäivänä. Ah, miten kylttyrelliä! Samaan aikaan olisi ollut menossa eläinten, vanhusten ja ruusukaalin viikko, sekä maailman mielenterveyspäivä sekä kansainvälinen kuolemanrangaistusten vastainen päivä.

Eläimet lopettivat viikkonsa eilen, vanhukset ja ruusukaali jatkavat vielä. Tänään olisi tiedossa tyttöjen päivä sekä kansainvälinen kaapista ulos -päivä (omalla tavallaan muuten hirvittävän outoa, että kyseiset päivät ovat samana päivänä).


Tulevina lokakuun päivinä on muun muassa tiedossa käsienpesupäivää, rintojen terveydeksi -päivää, tilastopäivää, änkytyspäivää, maaseudun naisten päivää, nälkäpäivää... Poikamme laskettu aika on huomenna, 12.10. Teemapäivien luettelossa ei ole mitään kyseisenä päivänä. Miten hyvä olisikaan syntyä ihan omana päivänä, Aarteen/Aarren nimipäivänä!

...mutta tarkemmalla tarkastelulla lokakuun toinen perjantai näyttäisikin olevan tänä vuonna kansainvälinen kananmunan päivä.

Onko sinun syntymäpäiväsi joku teemapäivä, katsopas täältä:
- Teemapäivät
- Kasvisteemaviikot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...