keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Unelmapäiväni

Vastine Jennin postaukseen  Tosin siihen "Eiku?"-kohtaan lienee syytä palata vasta myöhemmin.

Virkeä ja rentoutunut Äiti nousee sängystään raukeasti venytellen uuden aamun kunniaksi. Viereisessä pikkusängyssä pötköttää hymyilevä ja jokelteleva vauva aivan yhtä aurinkoisena. Äiti syöttää vauvan, ja pian he istuvat aamupalapöydässä kera Isän, joka tekee lähtöä töihin. Isäkin on nukkunut oikein hyvin ja hyppää autoon kepeästi. Aamu sujuu leppoisasti kera kahvikupposen, aamu-tv:n ja auringonpaisteen.

Kohti kaupunkia (päällä raskauden aikana hankittu unelmavillatakki)


Maijapoppaskengät
Aamupäivällä Äiti lähtee vauvansa kanssa tyylikkäänä kohti kaupunkia. Ja miksipäs ei - raskauskilot ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen korkojen kera. Ja huomaattekos, Äiti myös liikkuu korkojen kera: selkä- ja lantiokivut hävisivät myös synnytyssalin nurkkiin! Kaupungissa Äiti ja vauva tapaavat ystäviään, käyvät ehkä jossain kerhossa ja nauttivat lounaan ravintolassa Isän kanssa.

"Aa, onkin aika lähteä kotiin!"
Iltapäivällä Äiti ja vauva lähtevät kotiin yhtä matkaa Isän kanssa. Kotona vietetään hetki yhdessä naureskellen ja leikkien. Sitten vauva nukkuu, ja Äiti ja Isä tekevät yhdessä illallista. He ehtivät nauttimaan illallisen toisiaan tuijotellen ennen vauvan heräämistä.




Vauva nukkuu kiltisti kopassaan
Äiti käy juoksulenkillä Isän ja vauvan puuhaillessa kahdestaan. Loppuilta sujuu taas leppoisasti perhe-elämästä nauttien, kunnes on aika ruveta yöunille. Vauva nukahtaa aivan itsestään maitohörppyjen jälkeen. Äiti sanoo: "Rakas, tämä on täydellistä elämää".

2 kommenttia:

  1. Uskaltauduin siis ostamaan viime viikolla unelmavillatakin (=villatakki raskauden jälkeiseen aikaan) niinkin kuuluisasta high fashion -putiikista kuin Citymarket :D Oltiin mummun kanssa shoppailemassa.

    VastaaPoista
  2. Hahhah, kuulostaa kyllä ihan minun ja Pojan yhteisiltä alkuajoilta.. Miehen kohdalla menisi enemmänkin "Sitten Mies pelasi hieman Playstationilla ja kävi pelaamassa sählyä ja meni katsomaan jääkiekkoa ja sitten söimme yhdessä Subwayn patongit". Mutta ei onneksi ihan joka päivä kuitenkaan :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...