perjantai 9. marraskuuta 2012

Omaa aikaa

Poika syntyi kaksi viikkoa ja kaksi päivää sitten. Ihana pakkaus, tällä hetkellä 4,2 kiloa pikkuista isäntää! :) Nukkuu yöt hyvin, päivällä ei käyttäydy kuten vauva (=syö ja nukkuu) vaan vaatii seurustelua. Siispä minulle jää rutkasti omaa aikaa. Eilen käytin aikani seuraavasti:

Joo kuva on väärinpäin...

  • Aamulla heräämisen ja aamutoimien (=pojan aamutoimien, omat tulivat joskus... päivällä? Illalla? Tänään?) jälkeen poika nukkui noin 40 minuuttia mahani päällä. Otin itsekin pienet torkut ja pohdin, miten pääsisin pois sängyn tehtävistä. En päässyt.
  • Pääsin käymään vessassa, kun poika istui sitterissä hetken. Ehdin jopa pyyhkiäkin!
  • Ehdin tehdä lämmintä ruokaa (=lämmitin edellispäiväistä mikrossa), ja ehdin maistaa sitä lämpimänä. Varsinainen syöminen (=hotkiminen) tapahtui noin puoli tuntia myöhemmin.
  • Ehdin laittaa pyykit pyykkikoneeseen, tänään kerkesin laittaa sen päälle.
  • Vaunulenkin ajan poika nukkui, kotiin tullessa minulla oli ruhtinaalliset kymmenen minuuttia aikaa tehdä itselleni mehua ja istua sohvalla, aukaista lehti, mutta sitten...
  • Ehdin vaihtaa pojalle vaatteet kahdesti, itselleni valitsin edellispäivänäkin käyttämäni housut sekä ensimmäisenä pyykkinarulta paidaksi tunnistamani vaatekappaleen.
Mitä tästä opimme? Yhden käden taktiikkaa pitää vielä harjoittaa, sillä sitä tarvitaan!

5 kommenttia:

  1. Tsemppiä, raksu <3

    -Haba

    VastaaPoista
  2. Näin 2kk ja 2viikkoa vanhan tyttären kanssa oon jo aika hyvin oppinut tuon toisen käden puuttumisen :D Tsemppiä :) Ei tuu olemaan ainakaan tylsää!

    VastaaPoista
  3. Tarkoitin, että tottunut yksi kätiseksi. Ehkä parempaa suomen kieltä.

    VastaaPoista
  4. Minä luovutin: ostettiin rintareppu :D

    VastaaPoista
  5. Joo sekin on kyllä kätevä, mutta se on nyt unohtunut kaappiin piiloon. Pitäskin kokeilla taas joko neiti suvaitsisi siinä viihtyä kotitöidenkin aikana :D

    Katsoi ekan kerran, kun siihen pistin kulmat kurtussa kysyvästi, että äiti mihin sinä nyt minut laitoit. Ja pientä kitinää ja vääntelyä.

    Kätevästi ollaan kyllä tuossa lähikaupassa käyty sen rintarepun kanssa! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...