perjantai 30. marraskuuta 2012

Tälle vuosikymmenelle

Tapahtuu puhelinkaupassa. Viimeisillään (ja vähän ylikin) raskaana oleva nainen tulee vaihtamaan liittymäänsä sekä ostamaan uutta puhelinta. Mukana täytyy olla naisen äiti, sillä liittymä on ollut sama vuodesta pottu, josta johtuen nainen on itse edelleen liittymässä vain käyttäjänä, eikä voi tehdä siihen mitään muutoksia ilman äitiä. Ensiksi siis vaihdetaan liittymän omistajaa.

Teipattu Nokia
Sitten ostetaan puhelin, syaanin sininen ÄLYpuhelin. Myyjä pyytää saada nähdä edellistä puhelinta, jotta voisi lähettää vanhasta puhelimesta osoitekirjan uuteen puhelimeen.
"Hmm... missäs tässä on osoitekirja. Nyt minun täytyy sanoa, että en osaa käyttää tätä puhelinta", sanoo myyjä.
"No itseasiassa se osoitekirja onkin siinä ihan sökö, eikä näytä puhelimen soidessa soittajan nimeä, vaan pelkän puhelinnumeron oikeastaan melkein kaikilta", sanoo nainen.

Myyjä ojentaa puhelimen takaisin naiselle kehottaen tätä näyttämään, missä on osoitekirja. Myyjä katsoo vanhaa puhelinta hetken kuvitteelliset kysymysmerkit pään päällä riehuen, kunnes pyytää naista ottamaan puhelimesta sim-kortin ulos. Nainen rupeaa repimään teippejä (pitävät paikallaa näytön lasia ja paria näppäintä) puhelimesta ja kaivaa esiin sim-kortin. Selittäessään myyjälle, että puhelimen kaiutinkin päättää välillä lopettaa toimimisen, nainen huomaa olevansa täysin varma, että oli oikea ratkaisu tulla hankkimaan uutta puhelinta.

Mun Lumia 800
Nyt nainen on käyttänyt ÄLYpuhelintaan noin kuukauden, eikä hän ÄLYä, miksi ei ollut tehnyt tätä ratkaisua aikaisemmin. Mikä mahdollisuuksien kirjo! Yhtäkkiä sitä on yhteydessä kaikkeen missä vain, milloin vain.

Ja kaiken lisäksi hienoa on, että se on niin nätti! Tänään minulla on turkoosi olo, huomenna ehkä oranssi. Ah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...