torstai 24. tammikuuta 2013

Inspiraatiooo!

Syksyllä vietin aikaa television ääressä, kun en enää oikein pystynyt liikkumaan ja aika kävi piiiitkäksi. No nyt telkkarihetkiä tulee vietettyä poikaa ruokkiessa. On se hullua - nyt poika suoriutuu syömisestä itse, kohta minun pitää lappaa ruoka suuhun, ja tämäkin rentoutumishetki katoaa kuin piparkakkutalo harakoiden suihin. 

Kuva täältä 
No eilen sain aivan mielettömän idean telkkarista. Ohjelma oli Sarah 101, jossa tehtiin lastenhuoneita. Seiniä koristeltiin tapetista leikatuilla eläimillä. Ennen pojan syntymistä suunnittelin lastenhuoneeseen isoja eläinaiheisia seinätarroja, mutta en ole löytänyt mieleisiä. Joten nyt aion yrittää tehdä itse noita tapettieläimiä (jos vaan mies antaisi luvan amatöörin remppa-aikeille). Pakko kirjata aie tänne, jotta se joskus tulee toteutettua. Alla kuvia huoneesta melkein tyhjillään parin vuoden takaa muuton ajoilta.


Seinien väri on hennon sinertävä, lattia suhteellisen tummaa laminaattia, listat ja katto valkoiset. Huone on aika pikkuinen, joten sen kuvaaminen on nyt paremman kameran puutteessa hivenen haastavaa.

Suurinpiirtein tältä huoneessa näyttää nyt

Tällä hetkellä huone on todella vähällä käytöllä, lähinnä vierashuoneena ja pojan ulkoiluvermeiden säilytyspaikkana. Siksi ei haittaisi, vaikka siellä vähän ähertäisi ja remppailisi. Oiii, sormet syyhyäisivät!

Katsotaas, miten pian voi laittaa uusia kuvia. Kiitoskorteista päätellen vuonna 2015.

4 kommenttia:

  1. Oot kyllä hyvä kirjottamaan ja taitava käsistäsi :) Nuo eläintaulut näyttää niin upeilta! Näitä kyllä mukava käydä lukemassa, välillä muistan käydä kurkkimassa onko tullu uutta :) Hauska seurata, kun samanlainen elämäntilanne meneillään. Vauva-arkea kotona. Ihanaa, mutta aika ajoin kovin kiireistäkin.

    Minäkin mietin tuossa just, että vielähän tämä on helppoa, kun syö lähinnä vaan maitoa, mutta pikkuhiljaa ollaan annettu maistiaisia soseista ja se onkin aika sotkuista puuhaa. :D Ja entäs sitten, kun lähtee liikkeelle niin saa olla silmät selässäkin! Kovasti Minealla täällä jo yritystä onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan tyytyväinen olen kyllä itsekin noihin eläimiin. Aina vaan välillä harmittaa, kun ei tule suunniteltua tarpeeksi väkräilyjä. Noh, ovatpa spontaaneja :D

      Joo meilläkin se soseaika kohta varmaan koittaa, elleivät allergiaepäilyt sotke hirvittävästi aikatauluja.

      Poista
  2. OI OI OI! IHANA KROKO! Tee ihmeessä jotain ihunaa kivaa, näyttää ja kuulostaa ihan sulta ja ihan mahtavalta! Mää haluun kans!

    -Habs

    VastaaPoista
  3. Tuolla http://www.inke.nl/shop/product/behangbeest-olifant näyttää olevan noita ihan valmiina, mutta ei oo niitä eläimiä, joita mää halluisin. Jotenka tapettiostoksille siis!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...