keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Leirin saldoa

Hetki aikaa kirjoittaa, vaikka pitäisikin mennä nukkumaan (huomenna jälleen aamujää klo 7). Mutta tässä leirin saldoa tähän mennessä:

- Maanantaina 45 minuutin luento kesti 90 minuuttia. Uskon, että teimme pilkunviilauksen maailmanennätyksen paitsioista puhuttaessa. Harmi, kun Guinnesin tarkastajat eivät olleet paikalla. Jopa minulla meinasi kilahtaa, vaikka yleensä olen viilaamassa pilkkua ensimmäisenä. Kuvitelkaa 20 naistuomaria samassa tilassa sääntökirjat kädessä. Kyllä, löysimme jopa sääntökirjasta virheitä!

- Olemme treenanneet jäällä ja sen ulkopuolella NHL:n fysiikkavalmentajan kanssa. Huikeaa! Olen tehnyt samoja harjoitteita saman valmentajan kanssa kuin esim. Pavel Bure.

- Ensimmäisessä pelissä annoimme kanadalaisen päätuomarin ja korealaisen linjatuomarin kanssa jäähyn, jollaista ei löydy edes sääntökirjasta. Aika hyvin, eikö totta! Ja kyllä, saimme tiukkaa palautetta asiasta. Jos kyseessä olisi ollut kisat, olisimme todennäköisesti lähteneet junalla kotiin.

- Toisessa pelissä tein jääkiekkohistoriaa, kun sain olla mukana ensimmäisessä 4-tuomarin naisten kansainvälisessä pelissä niinku ikinä. Aika siistiä. Ja erityisesti aika kivaa. Okei, tosi kivaa. Ja se historiallinen tapahtuma ei siis ollut se, että minä olin jäällä, vaikka senkin voisi historiankirjoihin merkitä, vaan se, että IIHF:n tapahtumissa ei ole ennen käytetty naisten pelissä neljää tuomaria.

-Huomenna teemme ekskursion Helsinkiin. Kohteina huhujen mukaan Tuomiokirkko ja Jumbo. Niitäpä ei olekaan ennen tullut nähtyä!

Tosi mukavaa täällä kyllä on, ruoka on ihan mielettömän hyvää ja parasta ehkä se, että sitä ei tarvitse itse valmistaa. Vielä muutama päivä pitäisi jaksaa tätä kokovartalojumia (ja hirmuista ikävää), mutta onneksi meillä on täällä oma hieroja. Ja sauna pukukopissa. Ei huonosti.

2 kommenttia:

  1. Voin vain kuvitella tuota pilkunviilausta :D Ja varsinkin sinun osalta: tuomari ja kielenhuoltaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme kyllä, en ollut edes pahimmasta päästä! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...