maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pesän rakennusta

Huhujen, omien nahansisäisten tuntemusten ja aika pitävien faktojen mukaan syksyllä meille muuttaa joku tyyppi. Tämä henkilö tulee meille ilman maallista omaisuutta, eli siis ihan kelteisillään, ja meidän pitää hankkia sille kaikki. Aika epäreilu diili, mutta tällaista vuokralaista me olemme toivoneet jo aika kauan.

Pitää siis ruveta valmistautumaan. Vaatteita on jo hankittu ja saatu jonkun verran, joten puolimetrisen asukkaamme ei tarvitse paleltua. Mutta missä se nukkuu? Olemme kyllä kuulleet kylillä puhuttavan, että uni saattaa olla hyvin vieras käsite meille tulevina kuukausina, mutta silti lienee ystävällistä taata asukkaalle nukkumapaikka.

Yllätyksekseni miehestäni paljastui uusi nostalginen puoli. Tulokkaan nukkumapaikkaa miettiessä kävi ilmi, että meille pitäisi saada perintösänky, joku suvussa kulkenut pinnasänky tai kehto, jossa olisi nukkunut enot ja sedät ja serkut ja kaikki. No ihan kaunis ajatus, mutta sellaista ei kummankaan suvussa tällä hetkellä ole. Kun anoppi kertoi joko myyneensä tai antaneensa pois miehellä lapsena olleen pinnasängyn, oli kolmas maailmansota lähellä syttyä. Kyllähän nyt kaikilla vanhemmilla pitäisi olla tilaa säilytellä pinnasänkyjä ja legoja ja vaatteita ja polkutraktoreita vähintään kaksikymmentä vuotta.

No onneksi mieheni on kekseliäs tapaus. Eilen hänellä välähti: ostetaan kirpputorilta vanha pinnasänky, johon mieheni sulloutuu nukkumaan yhdeksi yöksi ennen tulokkaan saapumista. Kun kaveri sitten tulee tähän maailmaan ja sukulaiset ja ystävät tulevat katsomaan pinnasängyssä uinuvaa palleroamme, voi mieheni todeta: "Minäkin olen nukkunut tuossa samassa sängyssä."

Problem solved!

Loppuun vielä arvoitus, jonka esitin parille ystävälleni jokin aika sitten.
Miksi lihapullani ovat pellin toisella laidalla?


Vastaus:


7 kommenttia:

  1. Samalla kuvissa näkyy toinen arvoitus, jonka esitin ystävälleni hetken aikaa sitten: Miksi raskaana olevalla naisella on luumusosetta? No koska useiden raskaana olevien naisten tavoin minullakin on ollut kurkkukipua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... ja vielä tärkeä huomio: sakset eivät liity kurkkukipuun!

      Poista
    2. ihania huhuja tuommoset! <3 jos kekseliäs miehesi päättää toteuttaa suunnitelmansa ja nukkua nostalgisessa sängyssä, niin lupaathan ottaa meille kuvamateriaalia ja miehen ensitunnelmat aamulla?

      Poista
  2. Tää teidän blogi on ihan parhautta! Kohta työkaverit rupeaa pitämään minua ihan pimahtaneena, kun hihittelen täällä kopissani näille jutuille :)

    VastaaPoista
  3. Johtuuko se Elsa vain siitä? ;D Ei vaan, kiva että tykkäät!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...